Головне Меню
Ваша корзина

Колекції Мото RSS канал

03 трав. Колекція SE Pro (Мото)
Юрий 0 280
Коли Трой Лі почав розробляти SE PRO Gear, у нього була одна місія: це повинно було бути максимально функціональне і відповідне спорядження, яке допоможе нашим спортсменам досягти успіху на гоночній трасі. Команда дизайнерів почала з дослідження б..
03 трав. Колекція GP Air (Мото)
Юрий 0 272
Найлегше і добре вентильоване екіпірування в лінійці TLD, GP Air Gear ідеально підходить для їзди в теплу погоду. Сітка з поліестеру і вентильовані панелі по периметру забезпечують максимальне охолодження і повітряний потік протягом тривалого пері..
03 трав. Колекція GP (Мото)
Юрий 0 275
Розроблена з урахуванням комфорту і мінімальної ваги, GP серія також дає довговічність - якою славиться TLD. Дихаючий і гнучкий матеріал дозволяє підібрати індивідуальну зручну посадку для будь-якого райдера. Універсальність - ось чим відрізняється ц..
03 трав. Колекція SE4 (Мото)
Юрий 0 244
Цей шолом має вагу всього 1.5 кілограма, і при цьому він має всі міцності для мотошолому, з усіма необхідними сертифікатами.Давно доведена і перевірена тестами - технологія MIPS, відмінно знижує ударне навантаження, перетворюючи її в обертальну.Зухва..
Показано з 1 по 4 із 4 (1 сторінок)